Text Box: 123seil.no

Seil, seilkurs og rådgivning.

 

Om oss

 

Christensen Marine eies og drives av brødrene Pål Terje og Thomas Christensen. 123seil er et registrert varemerke, registrert av Christensen Marine.

 

I tillegg til å være et prisgunstig alternativ på seil, bruker vi vår erfaring til å drive seilkurs og rådgivning.

 

Pål Terje Christensen (40) startet å seile i Optimist som 6 åring og har etter dette seilt aktivt i flere båttyper som blant annet Yngling, 470, H-båt og Snipe. Som aktiv seiler har Pål Terje deltatt i en rekke NM, EM og VM i ulike båtklasser, så langt har det blitt 4 NM medaljer. Gjennom mange år har tur- og havseiling vært en viktig del av livet. Mange turer har blitt lagt til norske, svenske og danske kysten. Det har også blitt lenger turer blant annet til England og middelhavet. Deltagelse i regattaer for tur- og havseilere har gitt flere gode resultater blant annet i Færderseilasen og Skagen Race.

 

 

.

Thomas Christensen (36) begynte å seile som 10 åring i båttypen Andunge, etter hvert ble det satsing i Ynglingklassen. I løpet av mange år som aktiv seiler har det blitt deltakelse i flere nasjonale og internasjonale mesterskap. Både som rormann og mannskap i ulike klasser, som bl.a Express, H-båt, Snipe, 11MOD og Melges24 i tillegg til Yngling. Så langt har det blitt 4 NM medaljer og mange gode plasseringer. Seilturene legges gjerne til norske- og svenskekysten. Thomas har bakgrunn fra den marine motorbransjen både som mekaniker og senere prosjektingeniør.

Postadresse:

Strandengveien 67

1390 Vollen

Thomas ChristensenBilde: Pål T. Christensen

Pål Terje Christensen

Thomas Christensen