Text Box: 123seil.no

Seil, seilkurs og rådgivning.

 

Med utgangspunkt fra Blakstad Tangen (nær Vollen) i Asker, arrangerer vi seilkurs tilpasset alle aldere og nivå. Små grupper med maximum 4-5 elever gir store muligheter for individuell veiledning. Båtene vi benytter som instruksjonsbåt er Omega 34.  Våre instruktører består av seilere med stor kunnskap og erfaring fra tur, hav og regatta seiling.

 

Påmelding til Seilkurs  2009:

Vi kjører kurs fortløpende ifra midten av mai med minimum 3 elever pr. båt. Ta kontakt for mere informasjon, påmelding samt alternative kursdatoer.

Kursavgift: 2750,-

Dette tre dagers kurset passer for deg som alltid har har lyst til seile, men aldri har tatt det store spranget. Vi går igjennom basiskunnskap som gjør deg  istand til å forstå de viktigste prinsippene ...

Nybegynnerkurs                       

Kursavgift: 2750,-

Dette kurset passer for deg som har gjennomgått nybegynner kurset, eller har litt seil erfaring fra tidligere. Vi fortsetter der nybegynnerkurset slutter ...

Videregående kurs                    

Kursavgift: 3320,-

Har du alltid hatt lyst til å være med på havseilas, men følt at kompetansen mangler? Nå har du sjansen til  å lære triksene, samt delta i en ordentlig regatta.

Regattakurs     

Pr. Time : 510,-

Vi kan også spesialtilpasse kurs, utflukter og turer.  For mere informasjon ta kontakt...

Individuell  veiledning/ Arrangementer/ Personlig trening       

Seilkurs

Vi lærer deg å seile!

 

Les våre generelle kursbetingelser her.